Nariai
Šakinė profsąjunga
LAMPSS atstovauja aukštųjų mokyklų profesines sąjungas. Gina jų ir jų darbuotojų interesus valstybiniu ir regioniniu lygmeniu.
Naujienos
Aktualijos
Aktualūs teisės aktai, nutarimai ir pranešimai apie įvykius vykstančius aukštajame moksle.
Veikla
Pasiekimai ir įvykiai
Atlikti darbai, vieši pasiekimai, svarbūs įvykiai, pakeitę situaciją aukštajame moksle.
Komentaras
Nuomonė ir pozicija
Specialistų komentarai, reikšmingos įžvalgos ir patirtys orientuotos į darbo sąlygų ir kokybės gerinimą aukštajame moksle.

Susitikmas su ŠMM ministre

  • Atnaujinta: 2015 birželio 05, Penktadienis 15:37

Š.m. birželio 2d. pradėjo darbą švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė.

„Tikiu mūsų komanda, čia dirbančiais žmonėmis. Tikiu, kad kartu nuveiksime daug darbų, nors laiko ir mažai, – Švietimo ir mokslo ministerijos kolektyvui sakė ministrė A. Pitrėnienė. – Švietimas man visą laiką buvo ir yra pirmoji, svarbiausioji partija. Iki šiol dirbau ir dirbsiu tik švietimui. Tai pati svarbiausia Lietuvos sritis“.

„Dirbdami ir ieškodami geriausių sprendimų nuolat, sistemingai bendradarbiausime su socialiniais partneriais“, – pabrėžė A. Pitrėnienė.    

 Jau tą pačią dieną  įvyko Lietuvos švietimo  profesinių sąjungų ir LAMPSS pirmininkų susitikimas su naujaja ŠMM ministre Audrone Pitrėniene. Trumpo susitikimo -susipažinimo metu buvo aptartos aktualiausios, neatidėliotinos ir artimiausiu metu būtinos spręsti profesines sąjungas jaudinančios problemos.

Š.m. birželio 4d.ministrė Audronė Pitrėnienė pakvietė LAMPSS pirmininką  prof. habil dr.Edmundą Kibirkštį atvykti į ministeriją naujojo Mokslo ir studijų įstatymo (MSĮ) projekto aptarimui.Be LAMPSS pirmininko šiame posėdyje dalyvavo ir LAMPSS Tarybos narė MSĮ ekspertė,teisininkė Vitalija Skėruvienė.LAMPSS atstovai dar kartą  išsakė pastabas šiam projektui,tačiau,įvertinus posėdyje dalyvavusio Vyriausybės pirmojo vicekanclerio Rimanto Vaitkaus reakciją,  neaišku ar jos bus naujajame projekte įvertintos.

Artimiausiu metu šis MSĮ projektas bus perduotas svarstyti Seimui, todėl tikėkimės, kad jis mūsų įtaka dar bus taisomas.

  • Ministre1

 

 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

LAMPSS rekvizitai

Kodas: 301572530
Teisinė forma: Profesinė sąjunga ar susivienijimas     
Registravimo data: 2008 m. vasario 29 d.
Banko sąskaita: LT747044090100632045
EL. paštas:
Tel. +370 699 12130
 Adresas: Donelaičio g. 73, 44029 Kaunas, Lietuva

Prisijungimas

Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Daugiau apie slapukus.

Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo taisyklėmis.